Avoinna ma – to
klo 7.00 – 16.00
puh. 03 638 0916

Vastuullisuus

Käyttämämme puutavara on pohjoismaisissa olosuhteissa kasvanutta kuusta PCAB NNE tai mäntyä PNSY NNE. Puutavara hankitaan luotettaviksi osoittautuneilta toimittajilta. Seuraamme toimitusten vastaavuutta tilauksiin toimittajakohtaisesti.

Puutavara voi olla myös asiakkaan toimittamaa. Tällöin vastuu laadusta on asiakkaan.

Puutavarapaketit varastoidaan säältä suojattuina joko halliin tai puutavarakentälle. Tuotantoon otettaessa seurataan puutavaran laatua, poikkileikkausmittoja ja lämpötilaa.

Tuotteet

Toimitamme suojakäsiteltyjä ja maalattuja puutuotteita asiakkaitten tilausten mukaan sekä verhouslautoja pintamaalattuna, joko kertaalleen tai kahteen kertaan maalattuna.

Verhouslaudat voidaan käsitellä ennen maalausta puunsuoja-aineella, joka suojaa puuta homeilta, laholta ja sinistymiltä.

Palosuojakäsitellyt verhouslaudat ovat sopiva vaihtoehto kun kohteessa vaaditaan tavallista puuta parempaa paloluokittelua. Nämä tuotteet kelpaavat mm. julkisten rakennusten ja puukerrostalojen ulkoverhouksiin sekä kohteisiin, jossa käsittelemättömällä puulla suojaetäisyydet eivät riitä. Niiden palokäyttäytymisen luokka on B-s1, d0.

Pintamaalatut palosuojakäsittelyt teemme Teknos Oy:n tuotteilla. Pintamaalaamattomana toimitamme myös HR PROF palonsuoja-aineella käsiteltyä puutavaraa, joka on testeissä hyväksytty luokkaan B-s1,d0 pintakäsittelemättömänä.

© Puutavaramaalaamo THT Oy 2015